«Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

bet365

Άδικο χαρακτήρισε το γεγονός ότι... ξέγραψαν από νωρίς την Κέρκυρα, ο Άκης Μάντζιος, ενώ για τον Ολυμπιακό είπε πως είναι προβλέψιμος από την στιγμή που περιμένει το γκολ μόνο από τους επιθετικούς.


Ο τεχνικός των Φαιάκων αναφέρθηκε παράλληλα στο «ΦΩΣ» στις δηλώσεις του Τζιμπούρ, αλλά και στα όσα είπε ο Μπάρκογλου για τους παίκτες της ΑΕΚ, κατονομάζοντας τον Κατίδη ως τον «δράστη» για τις βρισιές στα αποδυτήρια.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του:

Για την φετινή Κέρκυρα: «Θα ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη σεζόν για εμάς, λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές, ρίξαμε το βάρος στα ελληνόπουλα. Ήταν άδικο να ξεγράφουν τόσο νωρίς την Κέρκυρα, δεν μπορείς να ξεγράψεις καμία ομάδα».

Για την μάχη της παραμονής: «Καταρχήν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση και είχαν περιορισμό στις μεταγραφές. Όπως εμείς, ο ΟΦΗ, η ΑΕΚ, ο Άρης και τα Γιάννινα. Θα βρεθούν και 1-2 ομάδες άλλες ομάδες που θα μπλέξουν, εκτός από αυτές».

Για την μη χρησιμοποίηση του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Είναι πολύ καλός παίκτης, με πολύ μέλλον και είναι κλασικός εξτρέμ. Από τους παίκτες που παίζουν, μόνο ο Αμπντούν είναι κλασικός εξτρέμ. Με την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ο Φετφατζίδης και ο Ολυμπιακός».

Για την έλειψη γκολ γκολ από τους μέσους του Ολυμπιακού: «Όταν περιμένεις το γκολ μόνο από τον φορ, γίνεσαι πιο προβλέψιμος για τον αντίπαλο. Όμως είναι νέα ομάδα ο Ολυμπιακός, φέτος. Θέλει χρόνο».

Για τις δηλώσεις του Τζιμπούρ: «Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει διαφορά στο παιχνίδι που έπαιζε ο Ολυμπιακός πέρυσι με φέτος. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε διαφορά φιλοσοφίας Ζαρντίμ και Βαλβέρδε. Όμως αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, είναι ότι λείπει πολύ το πρέσινγκ ψηλά. Φέτος βλέπουμε περισσότερο ποδόσφαιρο αναμονής».

Για τις δηλώσεις του Μπάρκογλου: «Από ό,τι ενημερώθηκα, υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια από παίκτες μου παίκτες μου για τον Κατίδη, ο οποίος έβριζε άσχημα στη φυσούνα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Οι παίκτες ήταν έξω φρενών μαζί του».

Για το αν πληρώνονται κανονικά στην Κέρκυρα: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε πρόβλημα με τις πληρωμές, είμαστε σε καλό δρόμο».

Όσο για τις δηλώσεις περί εσωτερικής αμφισβήτησης και την παραίτηση του Οφρυδόπουλου: «Δεν έχει να κάνει με τον Οφρυδόπουλο. Είχα καλή συνεργασία μαζί του. Η ομάδα είναι πολύ νέα, παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνει ότι γίνεται καλύτερη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα