Στήριξη και προβληματισμός!

Στήριξη και προβληματισμός!

Δημήτρης Τομαράς
Στήριξη και προβληματισμός!

bet365

Η διοίκηση τoυ Ολυμπιακού στηρίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ όμως είναι ξεκάθαρος και έντονος ο προβληματισμός μετά την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την αντίδραση του κόσμου.

Στο λιμάνι έλαβαν τα μηνύματα που έστειλε ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού και φυσικά προβληματίστηκαν και από αυτά αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόσωπο που έδειξαν οι Πειραιώτες αποδίδεται από τους ανθρώπους της ομάδας και στην κούραση από το ταξίδι και το παιχνίδι στο Λονδίνο με την Άρσεναλ όμως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος.

Οι παράγοντες των ερυθρολεύκων είναι σε διαρκή ανοιχτή γραμμή μεταξύ τους αλλά και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σχετικά με την πορεία του Ολυμπιακού αλλά και το πρόσωπο που βγάζει στις αναμετρήσεις της. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από αγώνες ο Πορτογάλος τεχνικός μιλάει με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στην πειραϊκή ΠΑΕ στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν τον Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές. Επειδή όμως σέβονται την άποψη του κόσμου σε μεγάλο βαθμό θα κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να παίξει ξανά πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντάς το με νίκες στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Για τον λόγο αυτό θα δουν το πως μπορεί να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της. Προς το παρόν όμως κρατούν το πολύ σημαντικό 6 στα 6 στην Σούπερ Λίγκα και κοιτάζουν μπροστά, στον επόμενο αγώνα της ομάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 20 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα