Θρακιώτικο πάρτι στην Λιβαδειά!

Νίκος Τσιώκος
Θρακιώτικο πάρτι στην Λιβαδειά!

bet365

Ο Πανθρακικός στο... ντέρμπι της ουράς έκανε περίπατο στην Λιβαδειά, κέρδισε 3-0 τον Λεβαδειακό, τον ξεπέρασε στην βαθμολογία και πήρε μεγάλη ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας! Με 10 από το πρώτο μέρος οι Βοιωτοί!

Έτσι έπαιξαν

Το 4-2-3-1 επέλεξαν οι Γιώργος Παράσχος και Σάββας Παντελίδης για να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο. Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Ναπολεόνι, Πόι, Βασιλείου, ήταν αυτοί που ξεκίνησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Λαδάκης, Μουναφό, Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος ήταν οι έντεκα, τους οποίους προτίμησε ο προπονητής του Πανθρακικού.

Πέναλτι και αποβολή Παράσχου

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με ρυθμό και τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2', με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει το σουτ του Λουσέρο.

Ο Ροζέριο θέλησε να απαντήσει, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 3' είχε την ίδια κατάληξη, ενώ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει και το σουτ του Βαϊρουά στο 6'. Στο 10', όμως, ο Μπαϊκαρά έβγαλε τη σέντρα, ο Μουλόπουλος άπλωσε το χέρι του και ο Μαντάκης σωστά έδειξε την άσπρη βούλα, με τον αμυντικό των Βοιωτών να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα. Ο Παπαδόπουλος δεν αστόχησε και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά στο 12' ο Κουτσόπουλος είπε «όχι» στο πλασέ του Ναπολεόνι από κοντά, αφού τα έκανε όλα μόνος του από πλάγια. Βέβαια, το γκολ δεν ήταν το μοναδικό αρνητικό για την ομάδα του Παράσχου, αφού ο τεχνικός του Λεβαδειακού αποβλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα για τις έντονες διαμαρτυρίες.

Τραυματίας ο Ναπολεόνι, κόκκινη ο Κυριακίδης

Παρά ταύτα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεζαν για την ισοφάριση, με μια κεφαλιά του Βασιλείου στο 20' να μην ανησυχεί τον Κουτσόπουλο. Ωστόσο, τα χειρότερα για το σύλλογο της Λιβαδειάς ήρθαν στο 35', όταν ο Ναπολεόνι τραυματίστηκε σε μια φάση, και στο 37', όταν ο Κυριακίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Μαντάκη επειδή ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Παπαδόπουλο, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Έτσι, ο Ναπολεόνι πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου για να μπει μέσα ο Κασμερίδης.

0-2 και ανάπαυλα

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήγε στην ανάπαυλα έχοντας πάρει σημαντικό προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Βαϊρουά έβγαλε τη σέντρα στο 44' και ο Λαδάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Προσπάθησε ο Λεβαδειακός, γκολ ο Πανθρακικός

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες προσπάθησε να γυρίσει το ματς, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, αφού έπεσε πάνω και στον εξαιρετικό Κουτσόπουλο. Μαχαίρας (50'), Ζησόπουλος (52') δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στη σέντρα του πρώτου στο 76' η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Κουτσόπουλος παραχώρησε κόρνερ.

Άλλο ένα σουτ του Μαχαίρα στο 80' δε βρήκε δίχτυα, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δυο πέναλτι στο 47' και στο 83', στα οποία φάνηκε πως δεν υπήρξε παράβαση. Οι Βοιωτοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Πανθρακικός έβαλε και το... κερασάκι στην τούρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κασμερίδη ο Βιγιαρέχο έσπρωξε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 0-3 και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το πάρτι των Θρακιωτών στη Λιβαδειά.

Man of the match: Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς με τις επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό να πετύχει κάποιο τέρμα.

Αδύναμος κρίκος: Όλη η ομάδα του Λεβαδειακού. Τίποτα δεν πήγε καλά για τους Βοιωτούς, αφού στην επίθεση δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο γκολ, παρά τις φάσεις, ενώ στην άμυνα διαλύθηκαν, με έναν εκ των αμυντικών (Μουλόπουλο) να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον τερματοφύλακα (Κυριακίδη) να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

Στο ύψος του: Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό, ο Αντώνης Λαδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και ο Βιγιαρέχο έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα προερχόμενος από τον πάγκο.

Η γκάφα: Την έκανε ο Μουλόπουλος στο 10', όταν άπλωσε το χέρι του εντός της περιοχής στη σέντρα του Μπαϊκαρά και έδωσε την ευκαιρία στον Πανθρακικό να ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι, κάτι που έπραξε με τον Παπαδόπουλο.

Το στραγάλι: Καλή η διαιτησία του Μαντάκη, παρά τα παράπονα των παικτών του Λεβαδειακού. Σωστό το πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού, σωστή και η κόκκινη του Κυριακίδη, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει παράβαση στα δυο πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος.

Το ταμείο του Gazzetta: Όλα στραβά πήγαν σήμερα για τον Λεβαδειακό. Αποβολή του Παράσχου από τον πάγκο, πέναλτι εις βάρος του, κόκκινη κάρτα, τραυματισμός του Ναπολεόνι και ήττα με 0-3 από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έστησε το δικό της πάρτι στη Λιβαδειά και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Συνθέσεις ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί (67' Β. Κουτσόπουλος), Λισγάρας, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο (46' Μαχαίρας), Ναπολεόνι (40' Κασμερίδης), Πόι, Βασιλείου.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Δ. Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Λαδάκης, Μουναφό, Λουσέρο (87' Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70' Μακρυδημήτρης), Παπαδόπουλος (56' Κυβελίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα