Πρόβλημα στα στόπερ ο ΠΑΟΚ!

Πρόβλημα στα στόπερ ο ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Πρόβλημα στα στόπερ ο ΠΑΟΚ!

bet365

Μετά τον Ματέους Βιβιάν που δεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ούτε την Δευτέρα και ο Γιώργος Κατσικάς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης για την ώρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματέους και Κατσικά. Ο δεύτερος υπέστη θλάση στο ατομικό πρόγραμμα που έκανε το Σάββατο και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ η θλάση στον τετρακέφαλο είναι πρώτου βαθμού και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο ούτε σήμερα κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας ο Βιβιάν. Για την ώρα ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι πιο ήρεμος καθώς μεσολαβή η διακοπή στο Πρωτάθλημα και ευελπιστεί ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ θα τους έχει όλους στη διάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα