Έφυγε για Εθνική ο Σισοκό

Έφυγε για Εθνική ο Σισοκό

Gazzetta team
Έφυγε για Εθνική ο Σισοκό

bet365

Ο Ιμπραϊμ Σισοκό αναχώρησε το πρωί για την Ακτή Ελεφαντοστού καθώς έστω και καθυστερημένα κλήθηκε μέσω e-mail από την Εθνική του ομάδα για την αναμέτρηση με τη Σενεγάλη.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού έστειλε καθυστερημένα την κλήση του Ιμπραϊμ Σισοκό και αυτή μέσω e – mail. Ετσι, ο Παναθηναϊκός παρότι προσπάθησε να τον κρατήσει στην Αθήνα, τελικά, ο Ιβοριανός μέσος του τριφυλλιού αναχώρησε σήμερα το πρωί για την πατρίδα του.

Ο 21χρονος άσος κλήθηκε από τον Σαμπρί Λαμουσί για τον αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στο «Σταντ Λεοπόλντ Σενγκόρ». Ο Σισοκό θα επιστρέψει στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα