Σαρρής: «Η διαιτησία πάει καλά»

Gazzetta team
Σαρρής: «Η διαιτησία πάει καλά»

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής ανέφερε πως η διαιτησία πάει καλά και δεν θα αλλάξει το μοντέλο, ενώ είναι σίγουρος πως θα διορθωθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Έχει παθολογικά προβλήματα τα οποία μπορούν να διορθωθούν».

-για την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είναι από τις προτεραιότητες μας. Χρειαζόμαστε όμως και τη βοήθεια όλων».

-για την Παναθηναϊκή Συμμαχία:

«Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά αλλά δεν θέλω να τα σχολιάσω».

-για το ενδεχόμενό να ζητήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή κάποιας άλλης ΠΑΕ, γενικότερα:

«Για συνάντηση με προέδρους ΠΑΕ δεν πρόκειται να ζητήσω αν δεν το ζητήσουν οι ίδιοι. Να ζητήσω συνάντηση γιατί; Να απολογηθώ; Χωρίς να με ξέρουν βγάζουν ανακοινώσεις».

-για το συλλογικό μοντέλο λειτουργίας της ΕΠΟ:

«Σκοπός μας να μην ληφθούν αποφάσεις χωρίς να την περνούν αυτές από το ΔΣ. Πρέπει να μοιραστούν αρμοδιότητες σε όλους του συμβούλους και ο πρόεδρος να εποπτεύει όλη τη λειτουργία».

-για το ενδεχόμενο να εκμεταλλευθούν κάποιοι το μοντέλο αυτό:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω χώρο για περιπτώσεις εκμετάλλευσης».

-για το ενδεχόμενο να υπάρξει ορισμός διαιτητών:

«Θα ακολουθήσουμε τους κανόνες και τις πρακτικές της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ. Θεωρώ ότι αυτό το μοντέλο είναι καλύτερο και αυτό θα κάνουμε. Να ρωτήσω όμως κάτι; Η διαιτησία δεν πάει καλά; Νομίζω ότι πάει και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοντέλο. Αν πάμε καλύτερα τότε για ποιο λόγο να σταματήσουν. Στο παρελθόν με κληρώσεις ήταν καλύτερα; Εγώ το έχω ψάξει και δεν το νομίζω».

-για την Εθνική ποδοσφαίρου:

«Θα πάω με τον κ.Πιλάβιο να μιλήσω στους παίκτες. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα στην Εθνική. Είναι από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα».

-πότε θα γίνει η αλλαγή:

«Την Τετάρτη θα έχουμε την παράδοση-παραλαβή. Την Πέμπτη το πρώτο ΔΣ»

-για την αναδιάρθρωση;

«Εγώ και κάποιοι άλλοι το έχουμε ξεκινήσει. Κάναμε όμως ένα βήμα πίσω και τώρα πρέπει να κάνουμε δύο βήματα μπροστά».

-για την παρουσία ατόμων στις εκλογές της ΕΠΟ που δεν είχαν θέση σε αυτές:

«Είναι ντροπή. Δεν συνάδουν με το ύφος των εκλογών. Πιστεύω ότι είναι κάτι το παροδικό. Κι εμένα μου είπαν ότι ήταν ένας αριθμός ατόμων που δεν πρέπει να ήταν εκεί» ;

-για τα οικονομικά ζητήματα στις ΕΠΣ;

«Θα κάνουμε προσπάθεια για τις επιχορηγήσεις. Έκανε και η προηγούμενη διοίκηση. Θα πρέπει και οι ομάδες και όλοι να καταλάβουν την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα. Δεν μπορεί να έχεις μια ομάδα με Α προϋπολογισμό, ή να έχεις μια ομάδα σε ερασιτεχνικό σωματεία με έναν υπερβολικό προϋπολογισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα