«Ντούντα και Ομπράντοβιτς οι κορυφαίοι»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ντούντα και Ομπράντοβιτς οι κορυφαίοι»

bet365

Ως τους πιο επιτυχημένους Σέρβους που πέρασαν από τον ελληνικό αθλητισμό, χαρακτήρισε τους Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς ο Μάρκο Πάντελιτς, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει την 3η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο άσος των Πειραιωτών μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για την προσπάθεια της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την βράβευση των Σέρβων αθλητών, τονίζοντας πως τυγχάνουν πολύ μεγάλης εκτίμησης στην Ελλάδα.

«Υπάρχει τεράστιος σεβασμός για όλους τους Σέρβους στην Ελλάδα, ειδικά για τους Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για τους δύο πιο επιτυχημένους (σ.σ. Σέρβους) που πέρασαν από την Ελλάδα», είπε ο Πάντελιτς.

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε πως: «Έχουμε ξεκινήσει δυνατά στο Πρωτάθλημα, αλλά δεν τα έχουμε πάει το ίδιο καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ.. Ωστόσο, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη 3η θέση του ομίλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα