Χέρι-χέρι Γιουνάιτεντ και Ρεάλ
Η πολύ μεγάλη δυναμική που έχουν τόσο οι Μαδριλένοι, όσο και οι «κόκκινοι διαβολοι», φάνηκε για ακόμα μία φορά από τα στοιχεία που επεξεργάζεται εδώ και χρόνια η ερευνητική ομάδα του Dr. Πίτερ Ρόλμαν, σχετικά με τις πωλήσεις των replica εμφανίσεων.
Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 6.25 στην bwin
Με μέσο όρο πωλήσεων που φτάνουν στα 1,4 εκατ. τον χρόνο την τελευταία πενταετία, Γιουνάιτεντ και Ρεάλ βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, με την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί με 1,15 εκατ.
Πίσω από τους Καταλανούς βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με 915.000 πωλήσεις, για να ακολουθήσουν οι Μπάγερν Μονάχου (880.000), Άρσεναλ (850.000) και Λίβερπουλ (810.000).
Όσον αφορά την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται αρκετά πίσω από την... συμπολίτισσα, αφού με πωλήσεις 175.000 τον χρόνο, καταλαμβάνει την 17η θέση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
