Έπιασε κορυφή ο Εργοτέλης

Έπιασε κορυφή ο Εργοτέλης

bet365

Την δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ομάδα του Εργοτέλη, που επικράτησε του Ηρακλή στα Ψαχνά με σκόρ 1-0 και έπιασε στην κορυφή τον Πανσερραϊκό και τον Φωκικό.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν από νωρίς το γκολ, πίεσαν και ανάγκασαν τους γηπεδούχους να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο. Η «δικαίωση» για τους παίκτες του Γκόγκιτς ήρθε στο 40', όταν ο Ζαχόρα ανατράπηκε από τον Σικαλιά και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Ο Ζαχόρα ανέλαβε να εκτελέσει και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τον Εργοτέλη, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερό του τέρμα σε ισάριθμες παρουσίες του, με τον Κροάτη να είναι ο μοναδικός σκόρερ του συλλόγου μέχρι στιγμής.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί έριξαν τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού τα Ψαχνά και να προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Και ακόμα και μετά την αποβολή του Σέγκου στο 55' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουνχωρίς να επηρεαστούν από το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Όσο όμως κι αν προσπαθούσαν, σταδιακά η κούραση από τα πολλά τρεξίματα και το αριθμητικό μειονέκτημα έκανε την εμφάνισή της και έτσι ο Ηρακλής δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Εργοτέλη να παίρνει το δεύτερο τρίποντο αλλά με μία ακόμα μέτρια εμφάνιση.

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ρούτσης (60' Ντελέκος), Βανγκέλι (57' Τζάκι), Ποκόνγκ, Σέγκος, Λιόσης (78' Κονέ), Χαϊκάλης.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γεωργίου, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χαντί (65' Ουέλινγκτον), Δωματάς (85' Πίτσος), Ζαχόρα (74' Λαμπίν).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα