Για την νίκη ο Εθνικός

Για την νίκη ο Εθνικός

bet365

Στην πρώτη της νίκη στην Football League στοχεύει ο Εθνικός Γαζώρου που υποδέχεται την Καβάλα και θέλει να εκμεταλλευτεί το «μουδιασμένο» της ξεκίνημα στην σεζόν.

Την Καβάλα υποδέχεται ο Εθνικός Γαζώρου, με τους Σερραίους να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στην σεζόν που σφραγίσει το θετικό ξεκίνημα του συλλόγου στην πρώτη σεζόν του συλλόγου στην κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης Σαββίδη, Κωνσταντινίδη και Μαχαιρούδη. Στην 19μελή αποστολή του Γαζώρου μετέχουν οι Αποστολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Κατσαβάκης, Καπίας, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Αλεξάντροβιτς, Ζιγκερίδης, Γκόγκας που είναι και οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα και οι Βαλσαμάκης, Κουκόλης, Καρυπίδης, Μερεσιώτης, Μουσικάκης, Κρυστάλλης, Νίρλας και Χαριτίδης.

Μάλιστα, τρεις παίκτες των γηπεδούχων και συγκεκριμένα οι Γκόγκας, Κατσαβάκης και Αλεξάντροβιτς θα έχουν ιδιαίτερο έργο στην αναμέτρηση, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρώην ομάδα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα