Με Ρόκα στους Ζωσιμάδες
Ο άσος των Νεοσμυρνιωτών είχε μπει σε... καραντίνα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, λόγω του έντονου διαπληκτισμού που είχε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη.
Πλέον όμως υπολογίζεται κανονικά και κόντρα στους Ηπειρώτες θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της ομάδας του. Έτσι μοναδικός απών από το αυριανό ματς θα είναι ο Ευθύμης Κουλουχέρης, που έχει τεθεί νοκ άουτ, για 20 περίπου ημέρες.
Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Διαμαντάκος.
Παράλληλα ο «Ιστορικός» θα έχει και την στήριξη των φιλάθλων του στους Ζωσιμάδες, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια. Η τιμή τους έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ η διάθεσή τους θα γίνεται έξω από τη Θύρα 7 την ημέρα του αγώνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
