Στην Ξάνθη θα φανεί αν…

Στην Ξάνθη θα φανεί αν…

Στην Ξάνθη θα φανεί αν…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, από την οποία θα φανεί αν οι «πράσινοι» βρίσκονται σε άνοδο.

Γέλασε το χειλάκι μας λίγο την Πέμπτη το βράδυ από την διάθεση, το πάθος των παικτών και την εμφάνιση της ομάδας(με βάση την μεγάλη διαφορά που είχε από τον αντίπαλό της) κόντρα στην Τόττεναμ. Το 1-1 σίγουρα έχει δώσει κάποια ψυχολογική ώθηση στους παίκτες, αλλά το θέμα είναι η διάρκεια. Για να μπορέσουμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός συνέρχεται θα πρέπει να έχει διάρκεια. Μία σειρά από νίκες στην Ελλάδα, με πειστικές εμφανίσεις και ανάλογες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Με μία εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ δεν γίνεται τίποτα, αν δεν υπάρξει συνέχεια.

Στην Ξάνθη θα φανεί αν αυτό που είδαμε την Πέμπτη ήταν μία αναλαμπή, η δείγμα ότι συνέρχεται η ομάδα. Πέρυσι στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός είχε κάνει μία πειστική εμφάνιση προηγήθηκε με 3-0 με γκολ των Λέτο και Κουίνσι, που και οι δύο απουσιάζουν στο φετινό ματς. Μετά οι «πράσινοι» χαλάρωσαν έγινε το σκορ 3-2, αλλά κράτησαν τη νίκη. Στο περσινό ματς με την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ακολούθησε το σερί καλών εμφανίσεων , για ένα διάστημα. Να δούμε τι θα γίνει φέτος.

Πάντως επαναλαμβάνω, ότι στην Ξάνθη θα φανεί αν ο Παναθηναϊκός συνέρχεται σιγά-σιγά. Και αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια και συνεχή καλά αποτελέσματα. Η ομάδα είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και για μένα αυτή η θέση, που έχει δεν δικαιολογείται από το –ελλειπές-ρόστερ. Με αυτό το ρόστερ ο Παναθηναϊκός όφειλε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία και να είναι πιο κοντά στην κορυφή. Με τα λάθη που έγιναν από προπονητή και παίκτες φθάσαμε να λέμε αν θα μπορέσει τελικά η ομάδα να παίξει στα play off, αφού και από την πέμπτη θέση μακριά είναι. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και την Πέμπτη το βράδυ όσοι πήγαν στο ΟΑΚΑ αξίζουν πολλά μπράβο. Για 90 λεπτά τραγουδούσαν και χειροκροτούσαν –με ελάχιστες εξαιρέσεις- και αυτό σίγουρα βοήθησε την ομάδα να ανακάμψει στο δεύτερο μέρος και να ισοφαρίσει.

Στην Ξάνθη θα πάνε περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει στην πρώτη της νίκη μετά από 40 ημέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες οφείλουν να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση που έδειξαν στον αγώνα με την Τόττεναμ. Ο Φερέιρα οφείλει να παρουσιάσει μία ομάδα , έτοιμη να κερδίσει και να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Και το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Η Ξάνθη άλλαξε προπονητή και πάει επίσης να κάνει μία νέα αρχή. Παραδοσιακά η Ξάνθη είναι μία δύσκολη έδρα. Αλλά εδώ δεν χωρούν δικαιολογίες. Οσοι παίξουν στην Ξάνθη θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Αλλιώς θα φανεί ότι με την Τόττεναμ ήταν κάτι παροδικό. Αλλαγές πολλές θα έχει η ενδεκάδα. Με τους Σισοκό, Μαυρία, να παίζουν από την αρχή και ίσως και κάποιους άλλους, αλλά χωρίς τον τραυματία Κουίνσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.