«Τελείωσε» ο Εντόι για ΟΦΗ
Εδώ και τρία χρόνια ταλαιπωρούσε τους Κρητικούς το θέμα του Σενεγαλέζου άσου. Συγκεκριμένα από το 2009, όπου ο παίκτης έφτιαξε βαλίτσες για... Κοπεγχάγη, αποτελώντας ένα από τα πολλά «αγκάθια» που βρίσκονταν στον δρόμο του συλλόγου.
Τον περασμένο Μάρτιο, οι διοικήσεις των Βασίλη Ξημέρη και Χρήσου Μιχαλόπουλου, είχαν λύσει την διαφορά που υπήρχε με την Κοπεγχάγη κι έτσι απέμενε μόνο η Ακαντέμικα, από την οποία και είχε έρθει ο παίκτης στην χώρα μας.
Τα χρήματα βέβαια που όφειλε η κρητική ΠΑΕ δεν αφορούσαν σε δόσεις προς τον Εντόι αλλά προς την ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία και αξίωνε ένα ποσό ως ποσοστό μεταπώλησης, από την μετακόμιση του Σενεγαλέζου στην Κοπεγχάγη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
