Χωρίς προβλήματα η Σκόντα

Χωρίς προβλήματα η Σκόντα

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου. Αύριο βγαίνει η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας της Ξάνθης, με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, Νίκο Κωστένογλου να έχει στην διάθεσή του όλους του τους παίκτες.

Αυτή ήταν η προτελευταία προπόνηση του συλλόγου πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και έτσι ανέβηκε η ένταση, ενώ υπήρχε και αρκετή τακτική.

Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, όπου το ένα ασχολήθηκε με την αμυντική και το άλλο με την επιθετική λειτουργία, ενώ στο τέλος η ομάδα δούλεψε πάνω στα τελειώματα.

Αύριο αναμένεται να γίνει και η τελική... πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους», ενώ μετά από αυτή θα ανακοινώσει ο Κωστένογλου και τους παίκτες που θα συμπληρώσουν την αποστολή του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα