Ρίκκα: «Νίκη πάση θυσία»

Ρίκκα: «Νίκη πάση θυσία»

Gazzetta team
Ρίκκα: «Νίκη πάση θυσία»

bet365

Ο αγώνας με την Κέρκυρα έχει μετατραπεί σε... τελικό για την ΑΕΚ και ο Αντώνης Ρίκκα ξεκαθάρισε πως οι Κιτρινόμαυροι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν, επιτέλους, την πρώτη νίκη.

«Σίγουρα έχουμε επηρεαστεί, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και να σκεφτόμαστε μόνο τα αγωνιστικά. Η εντύπωση ότι παίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο έχει δοθεί επειδή είμαστε τελευταίοι και είναι λογικό. Αν κοιτάξουμε όμως καλά το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, στα ματς που δώσαμε στο Ολυμπιακό στάδιο, νομίζω ήμασταν καλοί. Το αποτέλεσμα μόνο μας έλειψε. Τώρα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», είπε ο Ρίκκα στη Nova και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες σκέψεις για όλα όσα εξωαγωνιστικά συμβαίνουν. Γιατί αν σκεφτόμαστε το τι έχει γίνει θα είμαστε μπερδεμένοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι. Μόνο με νίκη επανέρχεται η ηρεμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα