ΟΚ Τζιμπούρ και Τοροσίδης

ΟΚ Τζιμπούρ και Τοροσίδης

Κώστας Παλαιολόγος
ΟΚ Τζιμπούρ και Τοροσίδης

bet365

Στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Ολυμπιακού επανήλθαν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα στον Ολυμπιακό αναφορικά με την αποθεραπεία των Ράφικ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη, αφού οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις ανάγκες του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό χαροποίησε απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος διαπιστώνει ότι μειώνονται στο ελάχιστο τα προβλήματα απουσιών εν όψει της κρίσιμης αναμέτρηςης με τους Αρκάδες.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα, από την άλλη, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό. Μαζί του και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και αποκατάστασης από τον τραυματισμό του στον ώμο, στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Μία ελαφριά αδιαθεσία, παρουσιάζοντας συμπτώματα κοινού κρυολογήματος, παρουσίασε ο Γιάννης Ζαραδούκας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν εντατικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω σε αυτά που θέλει να τους περάσει ο προπονητής, κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ, χωρίς ωστόσο να «παραμελούν» και το κομμάτι της τεχνικής.

Ο Ρόι Κάρολ επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας μας, λαμβάνοντας μέρος στο πρωινό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα