«Η γροθιά του... μουσακά»

«Η γροθιά του... μουσακά»

Θάνος Σαρρής
«Η γροθιά του... μουσακά»

bet365

Ο αγγλικός Τύπος στέκεται στο γκολ του Παναθηναϊκού στο τέλος της αναμέτρησης με την Τότεναμ, κάνοντας λόγο για «κλοπή» της νίκης.

Οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν μια καθόλα δίκαιη ισοπαλία (1-1) στην αναμέτρηση με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Διαβάστε το πως υποδέχθηκαν οι Άγγλοι το αποτέλεσμα.

«Ο Παναθηναϊκός σκόραρε μία απίθανη καθυστερημένη ισοφάριση για να αφήσει την Τότεναμ να αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη στο Europa League», γράφει το BBC, ενώ το Sky Sports αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός άρπαξε από την Τότεναμ τη νίκη με μια ισοφάριση στο τέλος, σε μία εντυπωσιακή μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας».

Η Telegraph γράφει: «Ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραδέχθηκε ότι η "τσαπατσούλικη" εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο από την Τότεναμ κόστισε στην ομάδα του την πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό». Η Mirrοr, περισσότερο γλαφυρή αναφέρει: «Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αρνήθηκε να ρίξει ευθύνες στον Μάικλ Ντόουσον για την γροθιά του... μουσακά στο τέλος, που έκλεψε από τους Σπερς τους τρεις βαθμούς»!

Η Daily Mail αναφέρει: «Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει ήδη κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ με την Πόρτο, αλλά, εκτός αν οι παίκτες είναι πιο αδίστακτοι, οποιαδήποτε πιθανότητα για να γευτεί ανάλογη επιτυχία δείχνουν μακρινές. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό σε αταξία, η Τότεναμ κρατούσε το παιχνίδι στην Αθήνα στα χέρια της πριν ένα καταστροφικό διάστημα λίγο δευτερολέπτων κατέστρεψε τη δουλειά του βραδιού».

Ο Guardian αναφέρει: «Οι Σπερς είχαν τον πλήρη έλεγχο απέναντι στην ελληνική ομάδα και προηγήθηκαν μετά από 35 λεπτά , όταν ο Μάικλ Ντόουσον εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χάντλστοουν, η οποία πέρασε από τον Καρνέζη. Ο Παναθηναϊκός, που είναι 12ος στην ελληνική Σούπερ Λιγκ μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη χρονιά, δεν είχε διεισδυτικότητα μέχρι αργά στο δεύτερο μέρος». «Η Τότεναμ αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με έναν βαθμό στην έδρα του Παναθηναϊκού, με το γκολ του Τοτσέ στο τέλος να εξασφαλίζει την ισοπαλία 1-1 στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης», τονίζει το teamtalk.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα