Σκέφτεται Βάντο ο «Αναστό»

Σκέφτεται Βάντο ο «Αναστό»

Gazzetta team
Σκέφτεται Βάντο ο «Αναστό»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος πρέπει να καταφύγει σε... αλχημίες για να καλύψει τα κενά στην άμυνα και είναι πιθανόν να επιστρέψει στην 11άδα ο Βάντο για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει εκτός για δύο ματς, αλλά οι αλλαγές που πρέπει να κάνει ο «Αλενατόρε» στην άμυνα είναι πιθανόν να τον επαναφέρουν. Από τη στιγμή που δεν έχει τον Χρήστο Μπούρμπο και ο Ζαχαράκης είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού, είναι πιθανόν να δούμε τον Μονιάκη σε θέση δεξιού μπακ και τον Βάντο να παίρνει θέση στα αριστερά.

\Ο «Αναστό» ξεκαθάρισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η δική του ομάδα και όχι ο «δικέφαλος» και θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει και την ψυχολογία. Έχει κάνει άλλωστε και ανάλογες συζητήσεις με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι περιμένει περισσότερα από αυτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα