Η λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ

Η λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ

Gazzetta team
Η λίστα για τον πάγκο της ΑΕΚ

bet365

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φτιάξει μια λίστα με προπονητές από το εξωτερικό και οι προτάσεις για τον πάγκο πληθαίνουν συνεχώς. Περιμένουν το «ΟΚ» του Πάντιτς πριν αποφασίσουν.

Στην ΑΕΚ δείχνουν να έχουν φτιάξει τη λίστα με τις προτεραιότητές τους στο θέμα του προπονητή. Περιμένοντας λοιπόν συγκεκριμένες απαντήσεις, θα κινηθούν ανάλογα. Για την ώρα, πρώτος στόχος είναι ο Μίλινκο Πάντιτς, ο οποίος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση συνεργασίας της Ένωσης που περιμένει την απάντησή του.

Αν η απάντησή του δεν είναι εκείνη που περιμένουν τότε οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στις επόμενες λύσεις της λίστας, που δεν είναι άλλοι από τους Μάκη Χάβο και Έβαλντ Λίνεν.

Με τον πρώτο η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία και το θέμα αν είναι να προχωρήσει κρίνεται τυπικό. Με τον Γερμανό τεχνικό επίσης θεωρείται βέβαια η καταρχήν συμφωνία, μια και ξεπεράστηκαν τα προ ημερών προβλήματα στις πρώτες επαφές.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στο συρτάρι τους κι άλλες λύσεις προπονητών από το εξωτερικό, και έτσι σε περίπτωση που η απάντηση του Σέρβου τεχνικού είναι αρνητική δεν αποκλείεται οι «κιτρινόμαυροι» να προχωρήσουν με μία από αυτές τις περιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι οι δύο παραπάνω προπονητές (Λίνεν – Χάβος) θεωρούνται «κλεισμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα