Γιούρκας is back...

Γιούρκας is back...

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
Γιούρκας is back...

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο «backstage» για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά είχε δείξει ότι επέστρεψε...

Δεν είναι η καταπληκτική ασίστ του που μας θύμισε τον πολύ καλό παλιό Γιούρκα. Δεν είναι καν ότι κόντρα στην Τότεναμ έκανε υπέροχο ματς και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, είναι γενικά η φετινή παρουσία του που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το παιδί επέστρεψε μετά από χρόνια...

Από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, το μοναδικό που έχει νικήσει ως τώρα ο ΠΑΟ, ήταν εμφανές ότι ο Γιούρκας Σειταρίδης, ξαναθυμίζει τον καλό εαυτό του.

Αλήθεια δεν ξέρω, δεν μπορώ να θυμηθώ καν, πόσα χρόνια πίσω πρέπει να φτάσουμε για να βρούμε ματς στο οποίο ο Σειταρίδης ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Και σε τι ματς; Οχι μόνο κόντρα στην Τότεναμ, αλλά και με προσωπικό αντίπαλο ένα από τα δύο τρία καλύτερα αριστερά εξτρέμ στον κόσμο, τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Οσο για την συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού, δεν ήταν αυτό που λέμε ικανοποιητική, αλλά σε σχέση με αυτό που μας είχε δείξει στα τελευταία ματς, ήταν σαφώς βελτιωμένος και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Επιτέλους έβγαλε αντίδραση, έδειξε ότι δεν θέλει να φύγει για ένα ακόμη ματς με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και κυρίως έδειξε ότι η φανέλα του ακόμη μετράει, αρκεί να το θυμούνται που και που ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του.

Οχι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν λύθηκαν. Οχι, δεν συνήλθε η ομάδα, ούτε πλησιάζει καν στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι, αλλά ίσως αυτή η ισοπαλία με την Τότεναμ να είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από καιρό ψυχολογία στον Παναθηναϊκό, κάτι που τόσο πολύ έψαχνε και ο Φερέιρα και επιπλέον του έδωσε κίνητρο και για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς. Διότι αν ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από την Τότεναμ τότε δεν θα υπήρχαν πιθανότητες. Τώρα τουλάχιστον τα δύο ματς με την Λάτσιο που ακολουθούν θα είναι ματς γεμάτα ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.