Τα έχουν χαμένα...

Τα έχουν χαμένα...

Τα έχουν χαμένα...

bet365

Χειρότερο δε θα μπορούσε να είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ πριν το ματς με την Κέρκυρα καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε γράψει στο gazzetta.gr ότι ο στόχος της Ένωσης φέτος θα είναι κάποιος που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί από την ημέρα της ίδρυσης της... Αλλο να το λες βέβαια και άλλο να το ζεις. Αυτοί που το ζουν πιο έντονα είναι όσοι βρίσκονται στην ομάδα καθώς ξέρουν τι βάρος έχουν φορτωθεί φέτος και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν απολύτως καμία βοήθεια από τους... παράγοντες της ΠΑΕ καθώς τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα από το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο κι έπειτα έχουν κάνει το κλίμα στα Σπάτα πιο βαρύ από ποτέ.

Η ψυχολογία όλων έχει πιάσει πάτο, ο ενθουσιασμός του ξεκινήματος έχει δώσει τη θέση του στην απόλυτη απογοήτευση και τα πράγματα δύο 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι τραγικά...

«Ετσι δεν πάμε πουθενά, δεν γίνονται πουθενά αλλού αυτά τα πράγματα», έλεγαν στα Σπάτα την Πέμπτη και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν πιστεύουν, πλέον, πως όσοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση... Ή μάλλον μπορούν. Προς το χειρότερο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα