Ψάχνουν ηρεμία στη Ρόμα

Ψάχνουν ηρεμία στη Ρόμα

bet365

Το κακό ξεκίνημα στο Campionato και η βαριά ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη Ρόμα, τα μέλη της οποίας διαψεύδουν συνεχώς τον Τύπο.

Μετά το 4-1 στο Juventus Stadium, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Ζντένεκ Ζέμαν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αν μετάνιωσε για την απόφαση του να αναλάβει τους Τζιαλορόσι. Η απάντηση του ήταν αρνητική και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα στην πορεία θα στρώσει.

Το τελευταίο διήμερο σε ιταλικές εφημερίδες και ιστοσελίδες γράφτηκε ότι είναι πολύ βαρύ το κλίμα στη Ρώμη για τον Φράνκο Μπαλντίνι, στον οποίο οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες χρεώνουν την επιλογή του Ζέμαν και γενικά τα άσχημα αποτελέσματα ως τώρα καθώς η Ρόμα μέχρι στιγμής πάει όπως με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο Μπαλντίνι διέψευσε ότι υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και τόνισε και αυτός ότι είναι σίγουρος πως τα πράγματα θα βελτιωθούν και η ομάδα θα πάει φέτος καλύτερα από πέρυσι.

Τώρα, νέα σενάρια στα ιταλικά ΜΜΕ θέλουν τον Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο να είχε νέο επεισόδιο -μετά το περσινό- με τον Ερίκ Λαμέλα στα αποδυτήρια του Juventus Stadium καθώς τα νεύρα ήταν έντονα μετά το 3-0 του ημιχρόνου. Οπως οι Ζέμαν και Μπαλντίνι, έτσι και ο Οσβάλντο -μέσω του twitter- διέψευσε ότι υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με τον Λαμέλα και ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα