Αρχίζει η προετοιμασία για τον Αστέρα

Αρχίζει η προετοιμασία για τον Αστέρα

Κώστας Παλαιολόγος
Αρχίζει η προετοιμασία για τον Αστέρα

bet365

Στις προπονήσεις επανέρχονται από το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 18.00 το ραντεβού στου Ρέντη.


Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό από το απόγευμα της Πέμτπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Άρσεναλ έχουν προγραμματίσει προπόνηση στις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της καθοριστικής κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση του Ράφικ Τζιμπούρ και το κατά πόσο ο Αλγερινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Super League θα βρεθεί σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα