Σας είχε λείψει ο Τσάκας;

Σας είχε λείψει ο Τσάκας;

Gazzetta team
Σας είχε λείψει ο Τσάκας;

bet365

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας του έλειπε. Ο μάνατζερ από την Καβάλα επανήλθε λέγοντας πως ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ θα επιστρέψει με νέα πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάκας στον Sentra 103.3:

«Το πλάνο μας ήταν για τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό συνιστούν μία μεγάλη φαρσοκωμωδία, μία αποτυχία. Χθες καρατομήθηκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κατσουράνης πριν το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ. Οι άνθρωποι που διοικούν τώρα τον Παναθηναϊκό είναι απρόβλεπτοι και όχι μόνο επικίνδυνοι. Φυσικά θα ξεκινήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο, από ποιον να ξεκινήσω από τον θυρωρό της Παιανίας; Εγώ δεν έχω καμία σχέση κατά Sportday με τον Αραβα που θέλει τον Παναθηναϊκό, επειδή σέβομαι την εφημερίδα, θα μείνω στο δημοσίευμα».

Για όσα είχαν διαδραματιστεί τον περασμένο Μάιο με τον Πρίγκιπα Φαϊζάλ:«Με αυτά που μου λέτε για τον περασμένο Μάιο, δυο τινά συμβαίνουν,ή εσείς δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα ή εγώ ήρθα απ' άλλον πλανήτη, εμείς τον Μάιο φέραμε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ, ενώ είναι γεγονός ότι αποτύχαμε στις συζητήσεις τόσο στον Πρίγκιπα και στην πριγκίπισσα, Ντίμα για συγκεκριμένους λόγους που επικαλέστηκε ο Γόντικας στον Αλαφούζο. Υπάρχει πληροφορία σε μένα ότι ενώ ο Αλαφούζος ζήτησε μέσω συνεργάτη του να επικοινωνήσει μαζί μου για να μιλήσουμε, στη συνέχεια υπήρχε σιγή ασυρμάτου. Και αναρωτιέμαι μετά ότι είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας, ο Ρωχάμης, ο Κοσκωτάς, επειδή είχα κάποιες νομικές ατασθαλίες με το υγειονομικό ή με κάτι άλλο. Απορούσα και η απορία μου λύθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο Γόντικας συνάντησε την πριγκίπισσα Ντίμα, ο Γόντικας δεν συναντήθηκε με κανέναν. Την Πριγκίπισσα την είδε μόνο ο Τζίγγερ».

Για την περιβόητη ατάκα του περί «καθαρισμού» της ΠΑΕ: «Είπα θα «καθαρίσω» όλη την ΠΑΕ. Εννοείται ότι θα καθάριζα και τον Γόντικα. Δεν υπάρχουν «ιερές αγελάδες» στον Παναθηναϊκό».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο άνθρωπος δεν κάνει για τίποτα. Ηθελε να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, ας του τα προ-κολλήσουν και ας αποχωρήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα