«Κατσουράνη δημιουργείς κλίμα»

«Κατσουράνη δημιουργείς κλίμα»

Gazzetta team
«Κατσουράνη δημιουργείς κλίμα»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση της Τετάρτης, όπου του είπαν ότι δημιουργεί κλίμα και τον διεθνή άσο να αναρωτιέται αν αυτός είναι το πρόβλημα. Αναλυτικά οι διάλογοι.

Ο Ελληνας αμυντικός μέσος βρέθηκε την Τετάρτη για προπόνηση στην Παιανία, όμως, ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Ελευθεράκης πήγε και τον πήρε πριν ξεκινήσει η προπόνηση για να πάνε στα γραφεία και να λύσουν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News":

Ελευθεράκης: "Κώστα θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν θα πας για προπόνηση. Φεύγουμε για τα γραφεία γιατί θέλουν να σου μιλήσουν από τη διοίκηση".

Κατσουράνης: "Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μετά την προπόνηση;"

Ελευθεράκης: "Όχι, θέλουν να σου μιλήσουν τώρα".

Παναγόπουλος: "Κώστα σε φωνάξαμε εδώ γιατί θέλουμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί σου".

Κατσουράνης: "Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο;"

Παναγόπουλος: "Έχουμε πολλά παράπονα από εσένα. Κυρίως από τη συμπεριφορά σου. Επηρεάζεις πολύ άσχημα τους μικρούς και έχουμε καταλάβει ότι δημιουργείς κλίμα εναντίον του προπονητή μας. Επίσης δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική σου συμπεριφορά στα παιχνίδια που έχει παίξει, αλλά και από την αποβολή σου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την πρώτη κίτρινη κάρτα την καταλαβαίνουμε. Η δεύτερη όμως δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Ειδικά για έναν παίκτη με τη δική σου πείρα, που βλέπει πως μας παίζει ο διαιτητής".

Κατσουράνης: "Δεν δέχομαι όσα λέτε σε καμία περίπτωση. Εγώ είμαι δηλαδή το πρόβλημα της ομάδας; Ούτε κλίμα φτιάχνω, ούτε προσπαθώ να "φάω" κανέναν. Έκανα λάθος με την αποβολή μου. Παρασύρθηκα και το ξέρετε. Τι είναι αυτά που λέτε; Για την πρόταση που μου κάνετε δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζερ μου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα