Τσάμπα και βερεσέ…

Τσάμπα και βερεσέ…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Τσάμπα και βερεσέ…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για ένα... έργο που έχει ξαναδεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και για τον Ολυμπιακό που άξιζε περισσότερα στο Λονδίνο!

Δεν θέλω να γράψω πολλά. Γιατί είναι ένα έργο που το έχουμε δει αρκετές φορές, σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ και με αντιπάλους μεγάλες ομάδες. Όπως φυσικά είναι η Άρσεναλ.

Προσωπικά δεν πανηγυρίζω τις ήττες, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αντίπαλος. Μόνο με τη Ρεάλ στο 4-2 το έχω κάνει, αλλά αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα και ήταν ένα ματς, στο οποίο ο Θρύλος είχε μείνει με 10 παίκτες από το 10’…

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός και άξιζε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να το είχε πάρει, αλλά με τα θα, δεν γράφεις ιστορία. Κρίμα, γιατί πήγε στράφι η προσπάθεια και το τρέξιμο των παιδιών.

Ο Ζαρντίμ διάβασε σωστά το ματς και αχρήστευσε τον άξονα της Άρσεναλ. Οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν τις κάθετες πάσες και ούτε απείλησαν αρκετά. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε τσάμπα και βερεσέ, από ατομικά λάθη.

Στο πρώτο γκολ, ο Μέγερι είχε λάθος θέση και στο δεύτερο, τρίτωσε το κακό για τον Μανωλά, ο οποίος αντί να στείλει την μπάλα στο… Μάντσεστερ, σημάδευε τους αντιπάλους.

Τις πρώτες δύο λάθος απομακρύνσεις, οι Πειραιώτες δεν τις πλήρωσαν, αλλά η τρίτη, δυστυχώς και ήταν και η φαρμακερή. Το τρίτο γκολ μπήκε στη κόντρα, όταν σωστά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βγει όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν.

Ο Ολυμπιακός έχασε τσάμπα. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου τον αδικεί, έστω και αν ισοφάρισε με την γκολάρα του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Ήταν εξαιρετικά στημένος και είχε βρει τρόπο να απειλεί τους Άγγλους, με τον Μασάδο να χάνει την ευκαιρία του ματς.
Δεν τίθεται θέμα ότι υπάρχουν και κέρδη από την ήττα. Η παρουσία των Σιόβα και Γκρέκο και πάνω απ’ όλα η εμφάνιση, που δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Όπως εύστοχα είπε και ο Μανιάτης «πρέπει να χτίσουμε, πάνω σε αυτή την εμφάνιση». Να «χτίσει» ο Ολυμπιακός ενόψει των δύο κολλητών αγώνων με τη Μονπελιέ. Δύο ματς που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…