Ακτίνες από το Emirates!

Ακτίνες από το Emirates!

Gazzetta team
Ακτίνες από το Emirates!

bet365

Παρά την καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από το Λονδίνο και το gazzetta.gr που βρέθηκε στο Emirates... ακτινογραφεί τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

42 Μπάλαζ Μέγερι: Στο πρώτο ημίχρονο ο Ούγγρος ήταν θετικότατος. Όταν χρειάστηκε ήταν εκεί, ενώ στο γκολ του Ζερβίνιο δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση, αλλά ήταν άτυχος στην φάση του τέρματος του Ποντόλσκι με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του, ενώ και στο τρίτο δεν έφταιγε.

26 Ντρίσα Ντιακιτέ: Όσο ήταν ξεκούραστος ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα πήγε εξαιρετικά. Παρότι αμυντικός μέσος έπαιξε δεξί μπακ και δεν άφηνε να περάσει κανένας. Στην επανάληψη όμως φάνηκε πως τους λείπουν παιχνίδια με συνέπεια η Άρσεναλ να κάνει πολλές επιθέσεις από αριστερά αναγκάζοντας τον Ζαρντίμ να τον αλλάξει. Θετικότατο το ντεμπούτο του Ντιακιτέ.

24 Κώστας Μανωλάς: Προσπάθησε, πάλεψε, αλλά στο 2-1 φέρει ευθύνη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν απέφυγε το λάθος, κάτι που δυστυχώς συνηθίζει.

15 Πάμπλο Κοντρέρας: Κέρδισε τις περισσότερες μάχες που έδωσε ο Χιλιάνος κεντρικός αμυντικός στην καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Σταθερός αμυντικά και χωρίς λάθη στην προώθηση της μπάλας ήταν άκρως θετικός.

20 Χοσέ Χολέμπας: Το ότι δεν είναι αριστερό μπακ το ξέρουμε, κάτι που φάνηκε ακόμα μία φορά. Από την πλευρά του υπήρξαν προβλήματα, ενώ από δικό του λάθος έγινε και το 1-0. Δεν λέμε ότι δεν προσπαθεί, αλλά ο... Γερμανός δεν μπορεί ειδικά κόντρα σε τέτοιες ομάδες να παίξει εκεί.

23 Δημήτρης Σιόβας: Πραγματικά εξαιρετικός στην θέση του αμυντικού χαφ. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και κέρδισε όλες σχεδόν τις μάχες στο κέντρο εξαφανίζοντας μαζί με τον Μανιάτη τον Καθόρλα. Ήταν ένα στοίχημα του Ζαρντίμ το οποίο το κέρδισε, παρότι έχασε το ματς.

2 Γιάννης Μανιάτης: Το γνωστό... μηχανάκι. Δεν σταμάτησε για ακόμα μία φορά να τρέχει και ήταν μαζί με τον Σιόβα, αλλά και τον Φουστέρ που έκλεινε προς τα μέσα οι τρεις που στο χώρο του κέντρου κέρδισαν τις περισσότερες μάχες. Κάτι που άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει σε όποια θέση και αν το βάζουν να παίξει.

19 Νταβίντ Φουστέρ: Χωρίς να ήταν κάτι το φοβερό, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πως ο Φουστέρ τα πήγε άσχημα. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ενώ αμυντικά ήταν θετικός και αυτός.

5 Πάουλο Μασάδο: Ωραία έπαιξε καλά, προσπάθησε, αλλά μόνο και μόνο που έχασε μια ευκαιρία από αυτές που λέμε πως δεν χάνεται τι να το κάνεις. Ο Πορτογάλος μόνος με το τέρμα... κατάφερε να αστοχήσει και να κάνει το 0-1. Έπαιξε στην θέση που του αρέσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να γίνει αντί Ιμπαγάσα.

27 Λεάντρο Γκρέκο: Και ο Ιταλός είχε θετικό πρόσημο σήμερα. Ήταν μαχητικός στο κέντρο, ενώ και επιθετικά έβγαλε μια πολύ ωραία σέντρα για να σκοράρει ο Μήτρογλου. Ακόμα είναι αρχή, αλλά μπορεί στο πρόσωπό του ο Ολυμπιακός να βρήκε τον αριστερό χαφ που ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό.

11 Κώστας Μήτρογλου: Έβαλε γκολ, αναστάτωσε την άμυνα. Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ο Μήτρογλου. Ο... Μητρογλκόλ αντικατέστησε επάξια τον Τζιμπούρ και μπορεί στο τέλος να μην πανηγύρισε ούτε την ισοπαλία, αλλά σίγουρα έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο καλός επιθετικός είναι.

93 Τζαμέλ Αμπντούν: Δεν κατάφερε στον χρόνο που αγωνίστηκε να δείξει κάτι. Μία φορά έφυγε από αριστερά, αλλά η σέντρα του δεν βρήκε συμπαίκτη. Ίσως αν έπαιζε περισσότερο να έκανε κάτι παραπάνω, αλλά σήμερα όσο έπαιξε ήταν απλά μέτριος.

7 Αριέλ Ιμπαγάσα: Όταν μπήκε οι περισσότεροι συμπαίκτες του ήταν ήδη κουρασμένοι και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί.

9 Μάρκο Πάντελιτς: Τα ίδια ισχύουν και για τον Σέρβο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα