Φαινόταν από το καλοκαίρι!

Φαινόταν από το καλοκαίρι!

Φαινόταν από το καλοκαίρι!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό και το διαζύγιο... σοκ ανάμεσα στις δύο πλευρές!
Μπορεί η απόφαση Αλαφούζου για να λυθεί η συνεργασία με τον Κατσουράνη, να έπεσε σαν βόμβα την Τρίτη το πρωί στην Παιανία, αλλά για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ήταν φανερό, ότι από το καλοκαίρι υπήρχε θέμα Κατσουράνη(ο Φερέιρα είχε πει ότι δεν τον ήθελε) και μετά τον αγώνα με την Μάριμπορ λήφθηκε η απόφαση από τον Αλαφούζο, αφού στο μεταξύ μετά από πολλές συζητήσεις με τον Φερέιρα είχε καταλήξει και αυτός στο ίδιο συμπέρασμα με τον Πορτογάλο.
Ότι δηλαδή ο Κατσουράνης δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια και στον ίδιο τον προπονητή και ότι για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους θα έπρεπε να φύγει άμεσα από την ομάδα. Το timing της απόφασης ανήκει στον Αλαφούζο, που ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα στους άλλους παίκτες, ότι όποιος δημιουργεί πρόβλημα στον προπονητή θα φεύγει από την ομάδα, όπως και αν λέγεται. Σίγουρα είναι και πιο εύκολο στον Αλαφούζο, που το συμβόλαιο του Κατσουράνη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν έληγε σε τρία χρόνια δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο εύκολο να πάρει τώρα αυτή την απόφαση ο Αλαφούζος διότι θα ήταν δυσβάσταχτη οικονομικά.
Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας είναι δεδομένο ότι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, που έχει πρόβλημα ποιότητας έφυγε και ο τελευταίος μέσος, που μπορούσε να κάνει μία πάσα της προκοπής. Να θυμίσω ότι από την περσινή ομάδα αποχώρησαν ακόμα το καλοκαίρι οι Νίνης, Καραγκούνης, Κλέιτον , αλλοι τρεις μέσοι που στον φετινό Παναθηναϊκό θα έκαναν την διαφορά. Επίσης με την αποχώρηση του Κατσουράνη κλείνει ο κύκλος της ομάδας, που υπήρχε επί πολυμετοχικότητας και έφερε κόσμο στο γήπεδο, ένα νταμπλ, και δύο ακόμα διακρίσεις στην Ευρώπη. Εκτός από τον ανενεργό Λέτο δεν έχει μείνει παίκτης από τα χρόνια της λάμψης, που φαίνονται μακρινά αλλά είναι τόσο κοντινά.
Είναι μία απόφαση με ρίσκο. Εγώ αν θέλετε την γνώμη μου δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα στον φετινό Παναθηναϊκό ήταν ο Κατσουράνης. Τώρα αν το εξωαγωνιστικό πρόβλημα με τον Κατσουράνη είναι τόσο σοβαρό πιστεύω , ότι θα πρέπει η διοίκηση και ο προπονητής να δώσουν μία εξήγηση στον κόσμο για αυτή την απόφαση.
Διότι ήδη βλέπω ότι υπάρχει διχασμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την απόφαση για τον Κατσουράνη. Και στην κατάσταση που είναι η ομάδα τώρα το τελευταίο που χρειάζεται είναι ο διχασμός. Και ειδικά στο ματς με την Τόττεναμ καλό είναι όσοι πάνε να φωνάξουν για τον Παναθηναϊκό, διότι τελικά ο Παναθηναϊκός μένει για πάντα, οι παίκτες πάνε και έρχονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.