Τα είπε με Κουτσιανικούλη ο «Αναστό»
Πολύ χαμηλότερη από τα αναμενόμενα είναι η προσφορά του Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ, με τον μεσοεπιθετικό από την Λάρισα να κινείται σε... ρηχά νερά για τα δεδομένα του.
Οι απαιτήσεις των Κρητικών από τον «Μέσι των φτωχών» είναι πολλές, καθώς αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά, όμως αυτός μέχρι σήμερα απογοητεύει και στα περισσότερα παιχνίδια περνάει απαρατήρητος.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αναστόπουλος είχε τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ πιστεύει πως το πρόβλημα είναι στην ψυχολογία. Μάλιστα, στο Ηράκλειο υπάρχουν σκέψεις να μείνει εκτός για λίγο προκειμένου να χαλαρώσει.
Μάλιστα, η πολύ καλή εμφάνιση του Βιτώρου και του Περογαμβράκη στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα λύνουν τα χέρια του «Αναστό» που βλέπει πως έχει παίκτες που μπορεί να εμπιστευτεί στα άκρα της επίθεσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
