Η Ρεάλ θέλει Σούσο

Γιώργος Καραμάνος
Η Ρεάλ θέλει Σούσο

bet365

Ο 18χρονος Ισπανός της Λίβερπουλ που βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο εντυπωσιάζει με τους Κόκκινους, αλλά δέχτηκε κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ο καλοκαίρι βρέθηκε μισό βήμα από τον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι το έψαξαν, ρώτησαν και έμαθαν τα καλύτερα για τον Σούσο. Το ίδιο συνέβη και με τους δημοσιογράφους που δεν είχαν καν ακούσει το όνομα του πιτσιρικά Ισπανού. Λογικό εάν αναλογιστεί κανείς ότι στα 18 του ο αριστερός χαφ εξτρέμ αγωνιζόταν μόνο με τη Β' ομάδα της Λίβερπουλ. Τελικά ο δανεισμός του δεν προχώρησε, μιας ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κάνει την οριστική κίνηση του.

Ισως να θεώρησαν ότι ο δανεισμός του (με κάποιο αντίτιμο φυσικά) δεν ήταν συμφέρον. Οποιος και αν ήταν ο λόγος, η εξέλιξη της ιστορίας του Χεσούς Φερνάντεθ Σάεθ, όπως είναι το κανονικό όνομα του, δείχνει ότι προφανώς ήταν λάθος η μη απόκτηση του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2013 και στη Λίβερπουλ παλεύουν να το επεκτείνουν, με τον κόουτς Μπρένταν Ρότζερς να του δείχνει ότι τον πιστεύει (έπαιξε με Γιουνάιτεντ, Μπρομ, Νόριτς και βρίσκεται συνεχώς εντός αποστολής). Το θέμα είναι όμως πως ο μάνατζερ του Ντάνι Ροδρίγκες, δέχτηκε κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τι του είπαν από τους Μερένγκες; Πως ενδιαφέρονται σοβαρά να τον κάνουν δικό τους του χρόνου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα