Ατρόμητος και στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ατρόμητος και στη Βέροια

bet365

Κερκίδα και στη Βέροια θα έχει ο Ατρόμητος, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά» έκανε δεκτό το αίτημα των Περιστεριωτών για να πάρουν εισιτήρια για το ματς των δυο ομάδων.

Βέροια και Ατρόμητος κοντράρονται στην πόλη της Ημαθίας την 6η αγωνιστική και σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα. Σε αυτή η «βασίλισσα του Βορρά» έκανε δεκτό το αίτημα του αντιπάλου και οι Περιστεριώτες πήραν εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Βέροιας θα διαθέσουν τη Θύρα 5 για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ατρομήτου, με την τιμή να είναι 15 ευρώ. Τέλος, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο του Δημοτικού Γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα