«Με πάθος στο Έμιρεϊτς»

«Με πάθος στο Έμιρεϊτς»

Gazzetta team
«Με πάθος στο Έμιρεϊτς»

bet365

Μία καλή εμφάνιση είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, όπως δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν μεγάλο πάθος.

Ο Σέρβος στράικερ αναφέρθηκε στο Olympiakos tv στην χαρά του κόσμου των «ερυθρολεύκων» να βλέπουν την ομάδα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στο «Έμιρεϊτς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Πάντελιτς:

Μάρκο, μια σπουδαία βραδιά για τον Ολυμπιακό η δεύτερη αγωνιστική του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα σε αυτό παιχνίδι;

«Σίγουρα θα δείξουμε πάθος στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Σίγουρα ο κόσμος χαίρεται που βλέπει για ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό στο Champions League απέναντι σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ και πιστεύω ότι θα χαρεί και μετά το παιχνίδι».

Έχεις παίξει σε μερικά κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης, ένα από αυτά είναι και το γήπεδο της Άρσεναλ. Πως νιώθεις σαν ποδοσφαιριστής από την ατμόσφαιρα σε αυτά τα γήπεδα;

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παίζεις εδώ με την κορυφαία ομάδα της Αγγλίας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη βραδιά και κάθε παίκτης μετά το τέλος της καριέρας του θα θυμάται τέτοιους αγώνες».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα