Ψάχνει χρήματα...

Ψάχνει χρήματα...

Gazzetta team
Ψάχνει χρήματα...

bet365

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει 600.000 ευρώ γα τους διακανονισμούς του Σεπτεμβρίου ώστε να περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ στις 14 Οκτωβρίου.

Η διοικούσα επιτροπή του τριφυλλιού συνεδρίασε για τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας και αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στους μισθούς των νυν παικτών του Παναθηναϊκού. Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Χρήστος Παναγόπουλος έφτιαξαν το πλάνο και έβγαλαν πως τα χρήματα που πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τις 14 Οκτωβρίου είναι 600.000 ευρώ.

Πάντως, μαζί με τους φόρους τα χρήματα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, όμως, οι φόροι μπορούν να πληρωθούν και από τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με όσα ακούγονται το ποσό έχει σχεδόν βρεθεί και υπάρχει αισιοδοξία. Τα προβλήματα θα αρχίσουν από τον Δεκέμβριο για τους πράσινους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα