Δεν ήθελε ο Δέλλας...

Δεν ήθελε ο Δέλλας...

Gazzetta team
Δεν ήθελε ο Δέλλας...

bet365

Ο Δέλλας ήταν από την αρχή αρνητικός στο να αναλάβει σε αυτή την κρίσιμη στιγμή την ΑΕΚ, και δεν δέχτηκε παρά τις πιέσεις του Δημητρέλου, που είχε αντιρρήσεις και στο τιμ που θα έφερνε ο «Κολοσσός».

Ο πάγκος της ΑΕΚ μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν πολλά εφόδια να δώσουν στον νέο τεχνικό της ομάδας, έχουν όμως αγωνιστικές απαιτήσεις ανάλογες της Ιστορίας της ομάδας.

Ο Τραϊανός Δέλλας το είδε αυτό και από την αρχή δεν ήταν θετικός στο να αναλάβει αυτή την τεράστια ευθύνη, αφού και η εμπειρία του στο πόστο του προπονητή σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και μάλλον ο ίδιος θα αναζητούσε κάτι διαφορετικό για αρχή, χωρίς να συγκεντρώνονται τόσο μεγάλες ευθύνες στο πρόσωπό του με το «καλημέρα».

Ωστόσο, όσο διάστημα ήταν σε επαφή με τον Δημητρέλο ο Δέλλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ζήτησε να πάρει μαζί του σαν βοηθό τον Μπορμπόκη, αλλά και τον Άκη Ζήκο. Ωστόσο αν και στην ΑΕΚ δεν είχαν πρόβλημα με τον πρώτο, τους προβλημάτιζε ο δεύτερος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα