Ο Ντιακιτέ στο gazzetta.gr

Ο Ντιακιτέ στο gazzetta.gr

Gazzetta team
Ο Ντιακιτέ στο gazzetta.gr

bet365

Στα βαθιά με το... καλημέρα της ερυθρόλευκης καριέρας του ο Ντιακιτέ μίλησε στο gazzetta.gr για το ματς του Λονδίνου και την προοπτική ενδεκάδας!

Τον πλησιάσαμε λίγο πριν το τελικό check in και δεν αρνήθηκε να μας πει δύο λόγια. Ο χαμογελαστός και αισιόδοξος Ντρίσα Ντιακιτέ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε την πεποίθησή του για κάτι καλό κόντρα στην Άρσεναλ.

«Πιστεύω ότι θα είναι γενικά ένα καλό παιχνίδι», τόνισε στην αρχή ο παίκτης από το Μάλι για να συνεχίσει λέγοντας πως «πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο από την Άρσεναλ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».
Όσο για τον ίδιο; «Δεν ξέρω εάν θα είμαι στην αρχική ενδεκάδα. Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Είναι θέμα του κόουτς. Εκείνος αποφασίζει», προσέθεσε ο Ντιακιτέ που ξεκαθάρισε πάντως πως είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα