Δίωξη σε Κλάους για το «σεξ και βία!»

Δίωξη σε Κλάους για το «σεξ και βία!»

Gazzetta team
Δίωξη σε Κλάους για το «σεξ και βία!»

bet365

Πειθαρχική δίωξη στον Στέφανο Αθανασιάδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τα σχόλια του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ στο Twitter.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε κάνει κάποια σχόλια στο προφίλ του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «δικέφαλου» απέναντι στον Άρη και εν όψει του ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, γράφοντας «σεξ και βία». Το σύνθημα αυτό μάλιστα γράφτηκε και στο μάτριξ της Τούμπας μετά το 4-1 , με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο Αρης και να απολυθεί ο υπάλληλος.

Κάνε εγγραφή στην betdaq και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση, με τον Αθανασιάδη να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα