«Πρώτη και τελευταία αποβολή!»

«Πρώτη και τελευταία αποβολή!»

Gazzetta team
«Πρώτη και τελευταία αποβολή!»

bet365

O Γιώργος Κατσικάς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε και υποσχέθηκε ότι αποβλήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά!

Ο «δικέφαλος» μετέτρεψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε παράσταση για ένα ρόλο, κεδίζοντας με το επιβλητικό 4-1. Ωστόσο, είχε δύο αποβολές, μία εκ των οποίων και ο Κατσικάς. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στο SportDay για την αναμέτρηση και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε:

Με πιο καθαρό, πλέον, μυαλό, μπορείς να εκτιμήσεις τα θετικά και τα αρνητικά του αγώνα με τον Αρη;

«Καταρχάς στα θετικά συγκαταλέγεται το προφανές. Πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως κακά τα ψέματα, αγώνες όπως αυτός με τον Αρη, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει, σου δίνει και κάποιους ψυχολογικούς... βαθμούς. Δεν είχαμε κερδίσει - τα τελευταία δυο χρόνια - τον Αρη στην έδρα μας κι ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν. Στα αρνητικά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται οι δύο αποβολές. Για τη δικιά μου, θεωρώ ότι ίσως να μην ήταν καν φάουλ η συγκεκριμένη φάση. Όμως έτσι το είδε ο διαιτητής κι έτσι έγινε. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι... Για τον Λόρενς, μάλλον δίκαια του έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Τι κρατάς και τι... πετάς στο καλάθι των αχρήστων από το παιχνίδι της Κυριακής;

«Κρατάω το γκολ που πέτυχα, διότι είναι όμορφο συναίσθημα να βοηθάς την ομάδα σου με την επίτευξη ενός τέρματος. Αναφορικά, όμως, με την αποβολή, είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα μου και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ στο μέλλον».

Εχεις βρει ρυθμό, με παρτενέρ τον Κουμάλο στα στόπερ;

«Παίζω μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας και παιχνίδι με το παιχνίδι πηγαίνουμε καλύτερα. Μόνο σε δυο αγώνες δεν ήμασταν μαζί όταν κι αντικαταστάθηκα από τον Ματέους Βιβιάν. Πλέον επανήλθα και θεωρώ ότι τα πάμε καλά...».

Υπήρχαν παίκτες τού Αρη που είπαν ότι εσείς τους βρίζατε, τους προκαλέσατε και ότι ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός που κέρδισε. Όντως, αυτό έγινε;

«Οχι...Το αντίθετο έγινε. Επί 80 λεπτά δεχόμασταν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, στα οποία δείξαμε υπομονή και δεν αντιδράσαμε, διότι είχαμε το σκορ υπέρ μας. Όμως μετά από κάποια στιγμή κι ένα φάουλ το οποίο καταλογίστηκε (που δεν το έκανα), τα πράγματα ξέφυγαν. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, δεν έπρεπε να αντιδράσουμε έτσι».

Ο κόσμος γύρισε στην Τούμπα κι έχει προσδοκίες από εσάς. Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτές;

«Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όμως με το επίπεδο που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, μπορούμε να πάμε ψηλά, ακόμη και για την πρώτη θέση. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει σταδιακά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα