«Πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε»

«Πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Gazzetta team
«Πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε»

bet365

Το gazzetta.gr πέταξε στις 9:15 με την αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (3/10) με την Άρσεναλ. Ζαρντίμ: «Για ό,τι καλύτερο».

Στις 7:49 έκανε πρώτος από πλευράς παικτών την εμφάνισή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ιμπαγάσα και ένα λεπτό αργότερα εμφανίστηκαν και ο Μασάντο με τον Λυκογιάννη. Στη συνέχεια ένας ένας οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες άρχισαν να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο.

Νωρίτερα πάντως, έφτασε από τους παράγοντες, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ενώ με την αποστολή ταξιδεύει και ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σωκράτης Κομινάκης καθώς και ο ένας εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Γιάννης Μώραλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έφτασε με τις αποσκευές του στις 8:35.

Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής υπήρξε ένα τετ α τετ ανάμεσα στον Μαρινάκη, τον Ζαρντίμ και τον Κοβάσεβιτς μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε»

Ο Ζαρντίμ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί».

Για το γεγονός ότι η Άρσεναλ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι σχολίασε: Σίγουρα δεν είναι καλό για μια ομάδα να χάνει αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με μας».

Τέλος σχετικά με τα πλάνα του πρόσθεσε: «Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Είναι όλοι διαθέσιμοι οπότε θα δούμε».

Φουστέρ: «Για ότι καλύτερο»

Ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν ο παίκτης που μίλησε για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» λέγοντας: «Ο αγώνας με την Άρσεναλ πιθανότατα θα να είναι ο πιο δύσκολος σε αυτή τη σειρά των αγώνων στον όμιλο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς σε αυτό το επίπεδο όμως θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Σε ερώτηση σχετικά με το γκολ που σημείωσε πέρυσι στο «Εμιρέιτς», είπε: «Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας».

Με απουσίες στο Λονδίνο

Ο Ζαρντίμ καλείται να ξεπεράσει αρκετά σημαντικά προβλήματα απουσιών καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του βασικά μέλη. Ο Τζιμπούρ έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός μιας και δεν κατάφερε να βγάλει όλη την προπόνηση. Εκτός βρίσκονται και οι Τοροσίδης, Φέισα, Παπάγοζλου.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Στις 18:45 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο «Έμιρεϊτς». Ο Ζαρντίμ στις 18:00 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.


*Οι φίλοι του Ολυμπιακού μόλις πήραν χαμπάρι τον Μοντέστο και τον Ντιακιτέ τους σταμάτησαν για να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες.

**Πριν την αναχώρηση κάποιοι παίκτες Σιόβας, Μήτρογλου, Μανιάτης, Πάντελιτς ήπιαν τον καφέ τους, ενώ δεν έλειπαν τα μικρά «πηγαδάκια», με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

***Μεγάλη είναι η αγωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς» κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις του κόσμου που ακολουθεί την ομάδα στην αγγλική πρωτεύουσα. Χαρακτηριστική ήταν η στιχομυθία δύο οπαδών που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο με το έναν να λέει στον άλλο με αρκετή δόση χιούμορ: «Κανόνισε να μας γρουσουζέψεις».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα