Γιατί μένει ο Φερέιρα

Γιατί μένει ο Φερέιρα

Gazzetta team
Γιατί μένει ο Φερέιρα

bet365

Ο λόγος που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού, παρά τα τραγικά αποτελέσματα, είναι η εμπιστοσύνη του Αλαφούζου και το ύψος της αποζημίωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Τριφυλλιού δεν δείχνει να έχει και πολλούς συμμάχους πλέον στην Παιανία, αφού χρεώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα τραγικά αποτελέσματα της ομάδας που βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη.

Φυσικά και δεν προεξοφλεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός θα κινδυνέψει να πέσει κατηγορία, όμως οι εμφανίσεις του Τριφυλλιού έχουν κάνει τον κόσμο της ομάδας να ντρέπεται, και πλέον ο Φερέιρα θεωρείται κατά πολύ υπεύθυνος για τα όσα βλέπουμε στο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική.

Παρά το έντονο φλερτ του 66χρονου τεχνικού με την έξοδο από τον σύλλογο, η λύση του συμβολαίου του δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον προπονητή και παρά τα όσα του μεταφέρουν αντιστέκεται και δεν θέλει να τον διώξει.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που παραμένει στην Παιανία, καθώς το μεγάλο «αγκάθι» είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του. Αν λοιπόν απολυθεί ο Φερέιρα, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη βάσει συμβολαίου να του καταβάλλει ολόκληρο το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή 600.000 ευρώ, ενώ παράλληλα θα καρπωθεί και ένα ποσοστό από την επόμενη σεζόν. Ήτοι 750-800.000 ευρώ, και μαζί με τους δύο συμπατριώτες του το ποσό θα αγγίξει το ένα εκ. ευρώ.

Επομένως, οι «πράσινοι» θα πρέπει να βρουν ένα εκ. ευρώ για την αποζημίωση του Φερέιρα συν το απαιτούμενο ποσό για την έλευση νέου προπονητή. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι μόνο εύκολη δεν είναι η απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, όμως αν η ομάδα συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις και να μην φέρνει αποτελέσματα, τότε δεν θα γλιτώσει την αποχώρηση από τον σύλλογο που θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα