«Κοιτάμε την πρώτη θέση»

«Κοιτάμε την πρώτη θέση»

Απόστολος Παγώνης
«Κοιτάμε την πρώτη θέση»

bet365

Ο Έττο ταυτίστηκε με τις τοποθετήσεις του προπονητή του ότι «ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάει την δεύτερη θέση, αλλά ψηλότερα». Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Άρη, αλλά και στα νεύρα που υπήρχαν στο τέλος του αγώνα.

Ο αμυντικός τους Δικεφάλου μίλησε στο «Αθλητικό metropolis» για την μεγάλη νίκη επί του Άρη. Ο Βραζιίανός αρχικά ρωτήθηκε αν περίμενε τόσο εύκολο το χθεσινό παιχνίδι:

«Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εύκολο το χθεσινό βράδυ, δεν περίμενα ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι με διαφορά τριών τερμάτων»

Όταν ο Έτο ρωτήθηκε για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τι είχε ο ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα, σημείωσε:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε από νωρίς να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Σίγουρα αυτό που πετύχαμε με τα τέσσερα γκολ είναι πρωτοφανές. Χαιρόμαστε που προσφέραμε τέτοιο θέαμα στον κόσμο και του δώσαμε τόση χαρά».

Για τις πραγματικές δυνατότητες:

«Ναι έτσι πιστεύω. Θα πρέπει βέβαια να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς και πάνω απ’ όλα να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας».

Σε ερώτηση για την πτώση απόδοσης στην επανάληψη και τι έφταιξε, ο Βραζιλιάνος μπακ ανέφερε: «Πράγματι έγινε αυτό και πιστεύω ότι το σκορ ήταν αυτό που επηρέασε. Ξαφνιαστήκαμε και εμείς από το σκορ του πρώτου ημιχρόνου».

Όσον αφορά τα νεύρα στο τέλος και τις αποβολές, ο Έτο σημείωσε:

«Για κάποιον λόγο που δεν εξηγείται οι δύο παίκτες παρασύρθηκαν. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Και οι δύο κάρτες του Λόρενς και του Κατσικά, πιστεύω ότι ήταν σωστές. Σίγουρα δεν ήταν το κατάλληλο φινάλε αυτό. Όλοι περιμέναμε να τελειώσει ο αγώνας με εορταστικό χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν έγινε».

Για το που μπορεί να φθάσει ο ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι το επίπεδο πολλών αντιπάλων είναι χαμηλό: «Μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία και να κοιτάμε ψηλά. Συμφωνώ και με τον προπονητή μας ότι δεν μας ενδιαφέρει και δεν στοχεύουμε στην δεύτερη θέση, αλλά κοιτάμε την πρώτη».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια ο Έτο σημείωσε: «Ήταν πολύ θετική. Πιστεύω ότι έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα