Έπιασε δουλειά ο Κωστένογλου

Νίκος Τσιώκος
Έπιασε δουλειά ο Κωστένογλου

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου έπιασε αμέσως δουλειά στον πάγκο της Ξάνθης μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωσή του από τους ακρίτες. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος θα είναι ο βοηθός του.

Χθες η Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου και ο 41χρονος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά στον πάγκο της Σκόντα. Στη σημερινή προπόνηση είχε την πρώτη ομιλία του με τους παίκτες για να δώσει στη συνέχεια τις οδηγίες του. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Πλατανιά και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Έτσι, οι ακρίτες άφησαν πίσω την ήττα από τον Πλατανιά και έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από δυο ήττες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Όσον αφορά τον Γκλέισον, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός των επόμενων ημερών. Τέλος, να σημειωθεί ότι βοηθός του Κωστένογλου θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα