«Υπάρχει κρίση στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Υπάρχει κρίση στον Παναθηναϊκό»

bet365

Για την κακή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, εστιάζοντας το πρόβλημα των «πράσινων» στα αρνητικά αποτελέσματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Πρώτα από όλα εστιάζω το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που είχε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League, το οποίο ήταν σημαντικό για τα οικονομικά του θέματα, έφερε εκνευρισμό στην ομάδα. Μετά ακολούθησε η ήττα και στο ΟΑΚΑ από τη Μάλαγα, ενώ αργότερα ήρθε η βαριά ήττα από τη Μάριμπορ για τους ομίλους του Europa League. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με αφαίρεση δύο βαθμών. Όλα αυτά είναι πιθανό να παίξουν ρόλο σε μία ομάδα. Αν είχε πάρει τη νίκη στη Λιβαδειά με τον Ατρόμητο, θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα ματς τώρα. Υπάρχει κρίση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται υπομονή για να ξεπεράσει τα προβλήματά του».

Για την κριτική που ασκείται στον Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Στην Ελλάδα είμαστε και το πρώτο πράγμα που υπάρχει είναι αυτό. Ο Φερέιρα είναι ένας μεγάλος προπονητής, όμως το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα. Υπάρχει πίεση από τον κόσμο και ίσως αργότερα ο προπονητής να μην μπορεί να συμμαζέψει την κατάσταση».

Για την εικόνα του χθεσινού ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Υπήρχαν χώροι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Εκείνο που έλειψε από τον Παναθηναϊκό, ειδικά στη φάση του δοκαριού, ήταν το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ωστόσο, και εμείς με τις φάσεις που είχαμε κοντά στη λήξη του αγώνα θα μπορούσαμε να πάρει κάτι καλύτερο από το χθεσινό παιχνίδι».

Για την τακτική που ακολουθεί ο Αστέρας: «Αρχικά παίρνουμε τα χαρακτηριστικά της ομάδας. Σίγουρα σε πρώτη φάση θα πρέπει να αξιοποιείς τις τελικές φάσεις που θα έχεις μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, προσπαθείς να προσαρμόσεις την αμυντική σου συμπεριφορά στα πλεονεκτήματα του αντιπάλου. Αυτό γίνεται μέσα από τη δουλειά του τμήματος σκάουτινγκ. Μία ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το δυνατό της όπλο: αν έχει καλή άμυνα να βασιστεί σε αυτή, αν έχει καλούς χαφ να δουλέψει περισσότερο στην ανάπτυξη και αν έχει δυνατούς επιθετικούς να κάνει κάτι σε αυτό τον τομέα. Σήμερα για να πάρεις αποτελέσματα, πρέπει να παίζεις γρήγορα και να προσπαθείς να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Οι συνδυασμοί και το παιχνίδι χώρου εκπλήσσουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δουλεύουμε με μεγάλη ηρεμία και ησυχία από τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς, η ατασθαλίες των προηγούμενων χρόνων έφεραν σε αδιέξοδο αρκετές ομάδες. Αυτό, όμως, δεν ισχύει αυτό για τον Αστέρα. Πέρυσι καταφέραμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και με όλα τα παραπάνω μας δίνεται η δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι δεν πήγε καλά στη θητεία του στον Άρη: «Κάναμε έξι στα έξι και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο στάδιο που ξεκίνησε η νέα σεζόν. Είχαν περάσει περίπου τέσσερις μήνες ήταν πολύ αβάστακτο διάστημα όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, κάτι που δημιούργησε στη συνέχεια προβλήματα στο αγωνιστικό πρόβλημα. Αν έχεις απλήρωτους ποδοσφαιριστές για ένα διάστημα οχτώ μηνών, δεν μπορείς να περιμένεις να έρθουν εύκολα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο ίσως να ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα