Νίκη ξανά στο «Μεάτσα»! (vids)

Γιώργος Κοντογεώργης
Νίκη ξανά στο «Μεάτσα»! (vids)

bet365

Με γκολ των Μιλίτο και Κασάνο η Ιντερ επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα στο «Μεάτσα» πετυχαίνοντας την πρώτη της εντός έδρας νίκη και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Οι πρώτες φάσεις του αγώνα ήρθαν στο 12' με τον Κουτίνιο να σουτάρει, τη μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει για λίγο κόρνερ, από το οποίο ο Καμπιάσο έπιασε απευθείας νέο σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 16' οι Νερατζούρι κέρδισαν πέναλτι όταν σε γέμισμα του Ζανέτι ο Γκονσάλο Ροδρίγες βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ενα λεπτό μετά ο Μιλίτο έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και νίκησε τον Βιβιάνο για το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο Αργεντινός άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτα αφού έκανε εξαιρετικό κατέβασμα και ντρίμπλα με τη μία μετά από πάσα του Κασάνο όμως το βολέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Φιορεντίνα ανέβηκε αισθητά στον αγώνα και πίεσε πολύ τους Μιλανέζους βγάζοντας στο χορτάρι του «Μεάτσα» δείγμα της ποιότητάς της. Στο 20' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Λιάγιτς και στο 25' το δυνατό σουτ του Γιόβετιτς. Παρά την κυριαρχία πάντως, οι Βιόλα αντί να ισοφαρίσουν, δέχθηκαν δεύτερο γκολ. Στο 30' είχε έρθει η προειδοποίηση σε αντεπίθεση με τον Μιλίτο να χάνει στο τετ α τετ από τον Βιβιάνο, όμως στο 34' ο Κασάνο δεν λάθεψε από κοντά και έγραψε το 2-0.

Τελικά, δικαιοσύνη αποδόθηκε στο 40' με την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα να πετυχαίνει το γκολ που άξιζε μετά από ωραία σέντρα του Νταβίδ Πιζάρο και κεφαλιά του Ρομούλο (2-1). Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, η Ιντερ έχασε και νέα σημαντική ευκαιρία με τον Μιλίτο, με τον 33χρονο φορ να μην μπορεί να σκοράρει αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή.

Καμία σχέση δεν είχε το ματς στο δεύτερο μέρος, αφού οι φάσεις έλλειψαν και ο ρυθμός ήταν πολύ πεσμένος. Στο 50' ο Κουαδράδο δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά και στο 62' έγινε η φάση που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα. Ο Ναγκατόμο βγήκε από αριστερά, ο Γκονσάλο Ροδρίγες τον ανέτρεψε με μαρκάρισμα από πίσω, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η Ιντερ κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και να μην απειληθεί όπως γινόταν στο πρώτο μέρος, όμως ένα πράγμα έμεινε ίδιο. Αυτό ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του Μιλίτο, που θα μπορούσε βάσει φάσεων να έχει κάνει τουλάχιστον χατ τρικ. Στο 72' με γιαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ και τρία λεπτά μετά μετά από όμορφη προσπάθεια του Ρίκι Αλβαρες σούταρε πάνω στον Βιβιάνο, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ιντερ (Αντρέα Στραματσιόνι): Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Ζουάν, Καμπιάσο (82' Μουντιγκάι), Γκαργκάνο, Κουτίνιο (71' Αλβαρες), Κασάνο, Μιλίτο (85' Γκουαρίν).

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Μοντέλα): Βιβιάνο, Γκονσάλο, Πασκουάλ, Ρονκάγλια, Τόμοβιτς, Ρομούλο, Πιζάρο, Βαλέρο (82' Μιλιάτσιο), Κουαδράδο (70' Τόνι), Λιάγιτς (46' Μάτι Φερνάντες), Γιόβετιτς.




Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα