«Δεν γίνεται 18χρονα να βρίζουν μάνες!»

Απόστολος Παγώνης
«Δεν γίνεται 18χρονα να βρίζουν μάνες!»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ξέσπασε μετά τον αγώνα ο Κώστας Καπετάνος που μίλησε για 17 και 18 χρονών παίκτες που βρίζουν μάνες για να κάνουν τους μάγκες και στους οποίους κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί!

Κώστας Καπετάνος: «Εμείς πιέσαμε στην αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Μετά αφού δεχθήκαμε τόσα τέρματα τελείωσε το παιχνίδι. Θα μας μείνει η μαχητικότητα. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να πάρουμε βαθμούς.

Δεν γίνεται παιδιά 17 και 18 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες για να το παίξουν μάγκες και άνδρες. Και δεν μιλάω μόνο για τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι θα πρέπει να τους τραβήξουν το αυτί.

Πρέπει να βάλουν μυαλό. Να συμμορφωθούν. Αυτό το χάλι δεν πάει άλλο. Δεν θα πάει έτσι μπροστά το ποδόσφαιρο. Όσο πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες και λειτουργούν έτσι θα μένουν στάσιμοι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα