Κράξιμο σε Φερέιρα

Νίκος Αθανασίου
Κράξιμο σε Φερέιρα

bet365

Αποδοκιμασίες κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα την στιγμή της αποχώρησής του, με τον Πορτογάλο να χειροκροτεί ειρωνικά δύο φορές. «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε», ανέφερε μετά την λήξη του αγώνα.

Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έχει τελειώσει και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι. Την ώρα όμως που πάει να μπει στα αποδυτήρια, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Ο Πορτογάλος γύρισε προς αυτούς που τον αποδοκίμαζαν και χειροκρότησε ειρωνικά δύο φορές. Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο που τον αποδοκίμαζε, που συνέχισε σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μέχρι ο Φερέιρα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Πριν από το... κράξιμο στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος προπονητής είχε τονίσει: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Για να πετύχεις ένα τέρμα στο ποδόσφαιρο στις κρίσιμες στιγμές είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου, προσπάθησαν, δούλεψαν σκληρά, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια στοιχεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα