Θετικός καταρχήν αλλά...

Θετικός καταρχήν αλλά...

Γιώργος Τσακίρης
Θετικός καταρχήν αλλά...

bet365

Έγινε η συνάντηση Δημητρελου με τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τον Μακεδόνα τεχνικό να απαντάει την Δευτέρα στην ΑΕΚ! Αρνητικός για Δελλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Άγγελο Αναστασιάδη, οι εξελίξεις είναι θετικές και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει άμεσα αντικαταστάτης του Βλάχου. Ο Έλληνας τεχνικός τα είπε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας παρουσία και του Βασίλη Δημητριάδη του οποίου ζήτηση την επιστροφή. Το γεγονός αυτό ήταν πάντως δρομολογημένο (προφανώς δεν χρειαζόταν να το διαρρέει ο ίδιος προς τα ΜΜΕ οτι τον ήθελε και ο Αναστασιάδης).
Βέβαια, αυτό που βγαίνει από την κουβέντα των τριών ανδρών και δημιουργεί ερωτήματα, είναι πως ο Μακεδόνας τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Τραϊάνο Δέλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάτι τέτοιο επεδίωξε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ. Αύριο αναμένεται η οριστική απάντηση του Αναστασιάδη, από την πλευρά του ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε το τιμ που θα τον πλαισιώσει και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως η κατάληξη της υπόθεσης θα είναι θετική...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα