Στα «πιτς» Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος
Όσον αφορά τον Αργεντινό μέσο, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Κυριακή, αφού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Παράλληλα η υποτροπή που υπέστη ο Τζημόπουλος σε παλαιότερο τραυματισμό του, τον άφησε επίσης εκτός αποστολής για το ματς με τους Βοιωτούς.
Έτσι στην 19αδα του «Άγιαξ» για το αυριανό παιχνίδι, θα βρίσκονται οι: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Τοπούζης, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Τζάνης, Κοροβέσης, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος και Αυγενικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
