«Ο διαιτητής αντί του Μέσι!» (vid)

«Ο διαιτητής αντί του Μέσι!» (vid)

Θάνος Σαρρής
«Ο διαιτητής αντί του Μέσι!» (vid)

bet365

Οι Καταλανοί αποθεώνουν την Μπάρτσα για το 3-2 στο Σάντσεθ Πιθχουάν, όμως, Μαδριλένοι και Σεβιγιάνοι τα βάζουν με τον διαιτητή! Δείτε στο gazzetta.gr τον ισπανικό Τύπο!

Η Μπάρτσα κατάφερε να περάσει με νίκη από την έδρα της Σεβίλλης, με τους γηπεδούχους να έχουν ωστόσο πολλά παράπονα από τη διατησία. Αφενός για την αποβολή του Μέντελ στη φάση με τον Φάμπρεγας και αφετέρου για το γκολ του Ισπανού μέσου, με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 ενώ είχε προηγηθεί χέρι του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ειρωνικά σχόλια και ξεκάθαρες αιχμές κατά του διαιτητή από τον Τύπο της Μαδρίτης και της Ανδαλουσίας, αποθέωση από τους Καταλανούς!

«Αμφισβητούμενη επιστροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca, προσθέτοντας: «Αυστηρή αποβολή του Μεντέλ και χέρι του Τιάγκο στο 2-2», ενώ αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση. Από την πλευρά της, η έτερη μαδριλένικη, ΑS, γράφει: «Η Μπαρτσελόνα ξύπνησε από το νοκ άουτ», ξεκινάει με την εξής πρόταση: «Ο Ματέου Λαχόθ έκρινε την πορεία του αγώνα» και συνεχίζει: «Χωρίς τη συγκεκριμένη ερμηνεία των κανονισμών που έκανε ξανά ο Ματέου Λαχόθ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (διευθύνει τους αγώνες με άλλους τρόπους από ότι οι υπόλοιποι διαιτητές), δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη».

Φυσικά, εκνευρισμός επικρατεί και στα Μέσα της Σεβίλλης. Η Diario de Sevilla γράφει: «Ο Ματέου αντί του Μέσι. Ο διαιτητής έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα με δύο ξεκάθαρα λάθη, που επέτρεψαν στη Μπαρτσελόνα να επιστρέψει». Η El Correo της Ανδαλουσίας αναφέρει: «Ο Λαχόθ τιμώρησε τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα δεν έχασε». Το Que.es τονίζει: «Αμφισβητούμενο comeback της Μπάρτσα».

Από την πλευρά της, η καταλανική El Mundo Deportivo κάνει λόγο για «επική επιστροφή της Μπάρτσα στη Σεβίλλη», ενώ η Sport τονίζει: «Επιστροφή Πρωταθλητή, πλήγμα στο ηθικό της Μαδρίτης» και συνεχίζει: «Επική, θαυμάσια, απίστευτη. Οποιοσδήποτε περιορισμός δεν είναι αρκετός για να αποτυπώσει την επιστροφή της Μπαρτσελόνα το Σάββατο στη Σεββίλη».

Δείτε τις φάσεις που προκάλεσαν την συζήτηση:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα