«Σεβασμό στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Σεβασμό στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ, Σεμπαστιάν Σκιλασί αναφέρθηκε με σεβασμό στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας πως πέρσι υπήρξε ενδιαφέρον και δεν θα έλεγε όχι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real Sports»:

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε όλοι πως πρόκειται για μια σπουδαία και επικίνδυνη ομάδα. Θυμόμαστε, άλλωστε, πόσο μας δυσκόλεψε πέρυσι στο γήπεδό μας. Είχε κάνει καταπληκτικό ματς ο Ολυμπιακός πέρυσι στο Λονδίνο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ήμασταν και λίγο τυχεροί που κερδίσαμε στο φινάλε, αφού ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την ισοπαλία στο τέλος. Το περιμένουμε ως ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης και όχι ένα ματς που θεωρούμε πως θα το κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα».

Για την «μάχη» του δεύτερου ομίλου του Champions League: «Από την αρχή ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας. Είναι ένας όμιλος με δυνατές ομάδες που έχουν όλες πιθανότητες πρόκρισης. Και ο Ολυμπιακός και η Σάλκε και η Μονπελιέ μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Το ξέρουμε αυτό και θα είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα ματς. Και η Μονπελιέ μας δυσκόλεψε πολύ στο πρώτο ματς. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο και δεδομένο. Θα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση, όπως θα παλέψουν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες με μας».

Για τη σχέση που έχει με τον Φρανσουά Μοντέστο: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Φρανσουά. Μιλάμε πού και πού. Ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Μου λέει τα καλύτερα για την ομάδα και το περιβάλλον που ζει».

Για την περσινή αναμέτρηση: «Φυσικά και το θυμάμαι εκείνο το ματς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε παίξει με πολλές αλλαγές στην 11άδα. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και μας κέρδισε 3-1. Θυμάμαι το κοινό του Ολυμπιακού που ήταν καταπληκτικό. Ήταν πολύ… καυτή η ατμόσφαιρα. Το ξέραμε, βέβαια, αυτό από πριν. Όλοι στην Ευρώπη ξέρουν ότι το κοινό του Ολυμπιακού είναι από τα καλύτερα που μπορείς να συναντήσεις και πως στο γήπεδό του είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ναι, γιατί όχι; Μπορείς να πεις ότι το άξιζε. Έκανε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι ο Ολυμπιακός. Στο φινάλε θα μπορούσε να προκριθεί. Πέρασε η Μαρσέιγ, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άξιζε συγχαρητήρια για την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός. Τα πήγε περίφημα. Ήταν και πολύ άτυχος στο φινάλε, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα».

Για την πορεία του στην Άρσεναλ: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου κάθε μέρα στην προπόνηση, είτε παίζω είτε όχι. Είμαι επαγγελματίας και οφείλω να είμαι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή. Αυτό έκανα έως τώρα, αυτό θα κάνω και στο μέλλον».

Για το… φλερτ του Ολυμπιακού για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Κοβάσεβιτς και μου είπε ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για μένα. Ήμουν διαθέσιμος και του το είπα. Από εκεί και έπειτα δεν είχα ξανά νέα τους. Δεν ξέρω τι συνέβη. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Δεν έγινε η μεταγραφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεν μου αφήνει πίκρα. Συνεχίζω να έχω εκτίμηση στον Ολυμπιακό».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες στο μέλλον: «Γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι πρόθυμος να συζητήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα