Μόνο... διπλά η Μονπελιέ

Μόνο... διπλά η Μονπελιέ

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μόνο... διπλά η Μονπελιέ

bet365

Η Μονπελιέ ζευγάρωσε τις νίκες της στην Λιγκ 1 (και οι δύο εκτός έδρας), φεύγοντας με νίκη 2-0 από το «Μαρσέλ Πικό» επί της Νανσί. Μπελχαντά και Καμαρά τα γκολ.

Μόνο μία νίκη είχε η Μονπελιέ στη Λιγκ 1 και αυτή εκτός έδρας επί της Σοσό. Αυτή τη φορά βρήκε απέναντί της την παραπαίουσα Νανσί και χωρίς οι παίκτες του Ζιράρ να φορτσάρουν έφτασαν στη νίκη 2-0 μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι τελικές προσπάθειες για τις δύο ομάδες ήταν πολλές, όμως οι ευκαιρίες ελάχιστες. Ο Ζιράρ αποφάσισε να βάλει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης τον Καμαρά και εκείνος αποτέλεσε τη μοναδική πηγή κινδύνων για την εστία του Ασεμπέ στο πρώτο μέρος χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Μολό ήταν καλά κλεισμένος και ο μοναδικός που φαίνονταν να προσπαθεί ήταν ο Μουκάντζο που έκανε κάποια καλά σουτ, όμως σε όλες τις περιπτώσεις είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με εξαίρεση τον... ορεξάτο Μπελχαντά.

Ο Μαροκινός αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμό και στο 67' μετά από προσπάθεια του Αΐτ Φανά από αριστερά άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Ο μέσος της Μονπελιέ έκανε ακόμη ένα καλό σουτ λίγο μετά, όμως είδε τον Ασεμπέ να μπλοκάρει. Οι παίκτες του Φερναντές προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην επίθεση. Η μοναδική τους καλή ευκαιρία - πέρα από ένα πέναλτι που ζήτησαν - ήταν μία κεφαλιά του Λουίζ, που πήγαινε άουτ και ο Εστράδα αποφάσισε να... σώσει, στέλνοντας για καλή του τύχη την μπάλα πάνω στον Ζουρντρέν. Στο 90' ήρθε και το τελειωτικό «χτύπημα» με τον Καμαρά να κάνει το τελικό 2-0 και δίνει τη νίκη στην Μονπελιέ, που και πάλι δεν ανέβασε ρυθμό και δεν ικανοποίησε.

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Χίλτον, Γιάνγκα Εμπίβα, Ζενεσάμπ (52' Σταμπουλί), Σαϊχί, Εστράδα, Καμπελά, Αΐτ Φανά (80' Ερέρα), Μπελχαντά, Καμαρά

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα